Speedminton®

Speedminton GmbH, grundlagt i 2002, har givet verden en ny sport: Crossminton / Speed Badminton! De simple regler gør sporten attraktiv for hardcore spillere og multiatleter – alle som kan holde en ketcher i hånden! Hvad enten det er konkurrence eller bare for sjov: Crossminton / Speed Badminton er et spil uden grænser.

Speedminton udvikler topudstyr til Crossminton / Speed Badminton ud fra de bedste materialer: Aluminium eller Carbon ketcher, patenterede Speeder, baner m.m. – alt du behøver for at spille på stranden, i parker eller på vejen. Der er ingen brug af net! Spil hvor som helst, når som helst.

Kort historisk resúme

I Berlin’s Kreuzberg distrikt i 2001 samledes de første spillere som var fascineret af en hurtigere og mere vindstabil badmintonsport. Et par stykker af disse etablerede en lille virksomhed, Speedminton GmbH, hvor de formåede at forvandle en ide til en helt ny sport – Speed Badminton – og lave passende produkter til netop denne sport inden for bare 5 år. Crossminton / Speedminton begyndte at markedsføre deres produkt i 2005 og er vokset støt lige siden. På 2016/01/01 sporten i Crossminton blev omdøbt .


Med partnerskabet med ICO og top rangerede atleter gav det Speedminton en unik mulighed for at udvikle højkvalitetsprodukter. Med en markedsandel på 80% er Speedminton verdens førende når det kommer til Crossminton / Speed Badminton udstyr. For at støtte sportens udvikling donerer Speedminton til forskellige Crossminton / Speed Badminton organisationer over hele verden. I 2011 fandt det første verdensmesterskab for ISBO Speedminton sted i Berlin.

Crossminton / Speed Badminton er igang med at erobre verden. Mere end 2,5 million aktive spillere – de fleste bosiddende I Europa. Men også i Australien, Mauritius og i Brasilien kan du spille Speedminton. I 2012 blev Speedminton Sporting Goods Inc. grundlagt I Californien.

Speedminton GmbH

Trachenbergring 85
12249 Berlin
Deutschland

Tel.: 0049 (30) 69 56 77 40
Fax: 0049 (30) 69 56 77 41
Email: info@speedminton.com