Speedminton® - Den originale

Speedminton er opmærksom på Deres ansvar som virksomhed i vores samfund. Som arbejdsgiver og producent sætter vi fokus på fair behandling af vores ansatte samt en venlig og højkvalitets produktion i en godt miljø. Den høje standard af Speedminton’s produkter samt deres produktionsproces er blevet testet af flere uafhængige institutter.

Vores øjesten – Speeder – Made in Germany:

Den verdensomspændende Speedminton bold kaldes en Speeder. Speederne er den eneste Crossminton / Speed Badminton bold som ikke bliver produceret i Kina, men er derimod 100% udviklet i Sachsen/Tyskland ved brug af kun høj kvalitets schweisisk stoffer og andre genanvendelige materialer. Speederen er den eneste ICO certifikerede bold og bliver ekslusivt brugt ved alle ICO turneringer verden over.

Grundet dens bølgede skarpe udsnit kan Speederen rotere mens den flyver i luften. Resultatet: Modstandsdygtig overfor vinden og meget stabil! Og det er også kun Speedminton Speederen som tillader spil i mørke! Ved at bruge Speedlight og Night Speeder sammen er du garanteret sjov i mørket i op til 3 timer.

Per Hjalmarson: vinder af Verdens –og Europamesterskabet:
„Speedminton Speederen er den eneste konkurrencedygtige Speed Badminton bold på markedet og den overlever endda mine server på op imod 250km/h!“

Rene Lewicki, ICO-Præsident:
„Speederen fra Speedminton er den eneste Speed Badminton bold producet udenfor Kina. Det giver den en helt unik kvalitet og giver en lyst til at spille med den, når de er produceret i Europa.“

Ketcherne

Grundet løbende forbedringer, mange års erfaring, vores egen kvalitetskontrol i produktionen og brugen af godkendte kvalitetsmaterialer, sikrer det, at vi udelukkende leverer de bedste ketchere den denne hurtige og spændende sport!

Ved hele tiden at teste vores produkter er det garanteret at der kun er EU godkendte materialer i vores produktion af Speedmintonudstyr. Vores egen kvalitetskontrol i produktionen i Kina sikrer rimelige arbejdsvilkår og en miljøvenlig produktion. Disse er alle grunde til at mere end 90% af alle internationale proffessionelle sætter deres lid til Speedmintonudstyr.

Vælg kvalitet når det kommer til sportsudstyr og følg de 2.5 million kunder verden over som allerede stoler på vores udstyr når det kommer til spil i verdens hurtigste og sjoveste ketcherspil.